27 oktober 2009

Kramuggla.Jag sydde en uggla med inspiration av en kramuggla jag hittade på nätet nånstans som jag tyckte var jättefin (& jättedyr förstås). Dock är jag inte alls nöjd, men ska rätta till felen när jag orkar. Jag fyllde för lite stoppning så han blev konstig & påsig & sen så slarvade jag med fötterna så de blev jättefula. Vingarna hade jag tänkt sy fast, men kom inte riktigt på hur, så jag köper nog tryckknappar istället.
Well, well... Än en gång, övning ger färdighet :)

Photobucket

3 kommentarer:

Hannah sa...

Å guud vilken söt!:D du är så himla duktig.

Hanna sa...

Det är verkligen en piece of cake, tar inte alls långt tid! :)

Hannah sa...

Vart hittar du allt tyg? finns det fortfarande tyg affär i villis? ja som du märkar är jag inte så inne i syning..men man kanske måste börja nån gång.:)