15 oktober 2009

Nya mixar av Gott & Blandat.

Jag skulle köpa en godispåse vid kassan på ICA, men när jag såg att det fanns nya smaker så var jag tvungen att köpa 3 (!). Typiskt mig, dålig karaktär, jag gillar inte ens Gott & Blandat original!

Nåväl. Super Frutti´n var ju typ en rip-opp på tuttifrutti så den var helt ointressant - den hade vi ju smakat förr liksom. Kola var jag inte heller så impad av, det var bara briokolorna & skumsvamparna jag gillade. Yummie´n var helt klart överlägsen, men jag hastade i mig de så fort att jag inte riktigt minns vad de smakade? Haha, speciellt en sort var då jättegod iaf! :-)

Är det ingen annan är jag som som minns när Brio-kolorna fanns i röd/vit/svart påse (tror jag) med vita & svarta brios inuti? Åh, det var guds gåva till kolaälskande kvinnor, fy va goda de var!!!

Photobucket

1 kommentar:

Anonym sa...

Men guud.. Hur kan du dissa KOLA Gott å blandat... Det är ju den bästa färdigpåse de hittat på... MMM... nä här har du helt fel... KOLA är BÄST !!!!Sarah