13 oktober 2009

Ingen rast, nästan ingen ro.

Ja, inte är det lätt att alltid jonglera livets alla små bollar.
Ofta jobbar jag mellan 06-16 minst 4 dagar i veckan & sedan skall Juni hämtas på dagis, det ska handlas & göras ärenden. När man kommer hem så skall maten fixas & plockas bort, lillan skall nattas & sedan är det en jävla massa städ som borde göras då vi inte hunnit med det dessa upptagna dagar. De dagar jag inte jobbar så är det massa ärenden som skall ordnas & helst ska man ju hinna träffa nåt folk också, men det är det väldigt sällan jag hinner med just nu. Lediga dagar går just nu till att bara ordna med massa nödvändigheter & övrig "fri-tid" familjemyser vi.

Jag hinner träffa Juni max 3 timmar per dag innan hon sover & det känns rätt tråkigt. Det är skönt att jobba & roligt för lillan på dagis, but hey, man vill ju hinna umgås med barnet också! Man hinner ju knappt umgås med varandra heller, jag vill helst lägga mig senast 22 så jag tar mig upp i nån ordning, men Baby jobbar längre på kvällarna än jag & ofta åker han & tränar, eller har nåt annat ärende att göra, t.ex. byta däck & sånt så kvällarna tillsammans blir inte långa.

Pust! Det är inte lätt att hinna allt & mer lär det bara bli med åren. Det ska förhoppningsvis bli fler barn i framtiden, de ska på hockey/rid/fotboll/dans-träning, klassmöten, kakförsäljning osv. Jag antar att man lär sig, men jag är bara nybörjare så mig får man ge lite extra tid. Just nu är det hemmet som ligger efter, men what the fuck, det får tas på fredag när jag är ledig - tiden & orken finns inte! Dessutom har vi varit sjuka sen bröllopet & även om det känns som att jag är frisk nu, så får man ju som vanligt stå ut med lite snuva hela vinterhalvåret.

Nä, nu vill jag ha sommar, sol & semester - vem är på?

Photobucket

1 kommentar:

Mariah sa...

Hanna!! Du har nu förstått meningen med livet?!?! :D
Här är det ridlektioner,cosmos, innebandy, barntimmar, egen träning, möten hit och dit...m.m OCH inte nog med det då hittar dagis/skolan på sina aktiviteter: skridskor,gympa(flera gånger i veckan), bad, utedagar med medtagen lunch/fika pust!
Näh Hanna! nu tycker jag det är dags att ni skaffar fler barn :)
Hade jättegott och krama om lillgumman från "moster" Mariah.