30 oktober 2009

Helgplanering.

Idag är jag ledig & fick efter vällingflaskan även sovmorgon till halv 10 - lyxigt! Det ser ut som crap här hemma, så städas & tvättas bör det verkligen göras. Ska även koka saft & baka muffins tror jag, men vi får se hur mycket orken håller till.

Ikväll är det ju utgångskväll också, halloween. Förut var jag rätt sugen på att gå ut, men sen tog mitt shoppingsug över totalt så vi bestämde oss för att dra till stan en helg istället & julhandla & mysa. My ass, det är ju liksom röd helg så idén att fara iväg var väl kanske inte så smart, allt lär ju inte vara öppet direkt.

Så nu har jag inget partysug alls & vi kan heller inte åka iväg på shopping, vad gör man då? Tja, vi ska nog se Idol, skräckfilmer, äta gott & bry oss om varandra & det duger nog minst lika bra! :)

Photobucket

3 kommentarer:

Fia sa...

Sv: Ja.. Jag hoppas verkligen inte detta blev nån dålig affär.. Minns ju hur det blev med passaten.. huvva.. tur det var länge sedan och förhoppningsvis återupprepar det sig inte :)

Hannah sa...

hallojs..hittade just en rolig sida i din smak..( tror jag )
ja du får väl kolla själv http://www.donnaflower.com/

ha de gott!/H

Hanna sa...

Tack Hannah, det fanns mycket fina tyger där! Jag ser verkligen framemot att få flytta så jag får ordna till ett skåp att ha alla mina tyger i istället för att som nu ha de i sopsäckar överallt.