06 oktober 2009

Flamingo på Åhléns.

För ett tag sedan så läste jag på Rosa Hemmet (en av mina favoritbloggar) om att det kommit glasflamingos på Åhléns. Jag vill givetvis ha en, men frågan är om de är kvar? Vi har tänkt att planera in en umeåtripp med shopping i oktober, så jag hoppas jag får adoptera hem en sån här då. Nån i stan som sett någon?

Photobucket

2 kommentarer:

Sanna sa...

vilken tjusig! varför såg jag inte den idag när jag var på åhléns och allt? damn it! :P

*svar* jo det har du rätt i. iof fortsätter jag spela farmville av gammal vana, är på level 30 just nu,å håller tummarna på att dom uppdaterar och ordnar till alla buggar som är just nu men men . Japp, ett spel som jag spelat flitigt (dock inte på ett tag) är the sims. hehe.

Ea sa...

Japp, dom finns kvar. Jag höll i en för någon dag sedan och sa: "Den här fula jäveln kommer nog Johanna att vilja ha" :D. Vad gick den på? Var det 199:- eller 299:-?