20 oktober 2009

Ensamma mamman & tröttheten.

Jobbade från 06-16 idag & nu är jag som vanligt jättetrött. Har i pin tji hållit mig vaken i 1½ timme, jag fattar egentligen inte varför, för nu har jag istället ångest för att jag inte bara gick & la mig? Nåja, nu ska jag lägga mig, mysigare att sova än att göra inget!

...för gräsänka är jag också. Baby är i Stockholm/Malmö på jobbresa till på lördag, så nu är vi ensamma i huset. Jag ska jobba hela veckan som vanligt & lillan går som vanligt på dagis, inga konstigheter. Jo, morsan måste ju ställa upp & vara barnvakt från 05.30 eftersom jag inte får lämna lillan innan 06. Det är ju vanligtvis Baby som sköter lämnandet 07:30, men nu får alltså mormor göra det. Tack!

Nä, sova var det! Kolla mina snuttar förresten, fy fan va söta de är, man mår nästan illa ;)

Photobucket

9 kommentarer:

kajjan sa...

Sötnötar! =)

kajjan sa...

Sötnötar! =)

margit sa...

Vilka gulliga bilder av lilltjejjen! Jättest! Kram!

Emily sa...

Var går Juni på dagis?

Ewa sa...

Jättesöta! Juni har börjar bli så lik Stefan tycker jag.

Josefine sa...

En fråga..jag vill också ha en sida UTAN .blogspot.. hur tusan gör man de?? jag är för trög för å fatta..

Sara sa...

Det är skönt att lägga sig tidigt ibland, och verkligen få sova ut ordentligt :)

Stefan sa...

Jag längtar efter mina älsklingar! Tur du slipper vara ute och flänga. Är en pers att vara utan er. Tur dagarna går fort.

Sitter och inväntar tågresa ner till Malmö i dag. Blir nog bra det. Höres sen!

Hanna sa...

Juni går hos dagmamma på Bergbacka. Valde egentligen dagis, men hade ångrat mig så jag hade "tur i oturen" som inte fick mitt första val. Hon stortrivs verkligen & jag är också väldigt nöjd! :)