04 oktober 2009

En riktigt urtråkig helgupdate.

Fredag började med att jag fick bihåleinflammation (igen!) så jag varken hade smak/lukt & fick jäkulskt ont i örat, tänderna & huvudet. Fick dock ut nåt recept från läkare Lyager som jag hoppas hjälper. Vi drog en fika med Ewa & lille Wilmer på Stenmans & det var hundra år sedan sist så vi hade en del att uppdatera. Ozzman drog till fjälls & på kvällen åt vi tacos på Hotellet med Fia & Jonas & sen åkte vi alla hem till oss & såg District 9.

Lördagen drog hela familjen ut, men det var kallt & typ inga stånd på marknaden - det är ju Mikaelihelg häruppe. Bilderna är från kyrkberget där vi hade parkerat, lillan hade jäkligt kul däruppe. På kvällen såg vi Män som hatar Kvinnor & sen gjorde vi tidig natt då vi både var aptrötta.

I morse överraskade lillan med att sova till 10.30 så förutom att vi trodde att hon hade dött, så gick vi även "miste" om halva dan som man brukar säga. Är man van att kliva upp vid 7, så har man ju missat mycket när klockan är halv 11 liksom. Idag har vi städat, räffsat & nu ska vi bara mysa & äta vår alldeles färska sockerkaka. Min bihåleinflammation är fortfarande intakt & jag känner fortfarande varken smak, eller lukt. Hoppas det släpper!

Photobucket

Inga kommentarer: