18 oktober 2009

Dexter säsong 4.

Nu har vi sett lite på Dexter säsong 4 & den verkar lovande som vanligt. Dexter har blivit farsa, men tänker inte låta sin mörka sida gå till spillo för det. Spännande!

Photobucket

3 kommentarer:

Marie sa...

Kanske man skulle prova se denna seir. Hört flera som gillar den.

Ang mitt inlägg så ja, jag kan skatta mig lycklig över att det blir minst en till men snart blir det dock inte. Ska äta alla piller jag har kvar på recept och det räcker till våren så vi får se i slutet på nästa år och det sätter sig ;)
Hur går det för er?

Hanna sa...

Spännande Marie, nu har du ju nåt att se framemot - det är ju fan bara ett år eller nåt :)

Vi tar det lugnt, nu blir det ju husflytt & dessutom vill jag jobba så mycket jag kan nu när jag väl fått möjlighet, jag hade ju inte räknat med att få jobba. Dessutom skall jag äntligen vara hemma på jul, så jag är allt bra sugen på att gå ut på juldan! Syskon får vänta en stund just nu helt enkelt ;)

Thess sa...

Åh, har fjärde säsongen äntligen kommit ut?! Nu vet jag vad vi ska titta på ikväll!! :D