23 oktober 2009

Cellskräck i fötterna & tåsockar.

Socklådan gapade halvtom imorse & det enda jag hittade var ett par tåsockar. Tåsockar, hello, det måste varit en av de större flugorna under 2007, eller nåt.

Det är egentligen inget fel på dem, de är bara förbannat jobbiga att ta på. Ponera att man har bråttom till jobbet, vilket jag alltid har, inte fan hinner man få ordning på tåsockarna då. Först ska de vändas rätt & sedan ska man pilla in varje liten tå i varje tåficka & förutom att vara pilligt så är det även relativt killigt. Jag tror det var det som gjorde att de minskade i popularitet snabbt & i stort sett har försvunnit.

Dock gillar jag dem när jag väl sitter på. Jag har en liten konstig grej med mig själv nämligen & det är att jag faktiskt kan få "cellskräck" i fötterna. Jag skämtar inte, men ofta känner jag mig instängd & trängd i ett par skor/sockar & då får jag lite lätt panik. Det enda jag vill är att få ta bort allt från fötterna & sedan bara go crazy med tårna (streta, knixa osv) i det fria.

Med tåsockar minskar mitt cellskräcksproblem drastiskt & det gillas förstås.

Photobucket

4 kommentarer:

Sara sa...

Visst har han :) Ett inköp från hans mormor, hehe. Från Haléns tror jag, eller Ellos.

Ja jag är också lite småkär i Rabih.. Och lite i Calle, ibland, när han gör bra ifrån sig haha.

Sofia sa...

Haha, jag får också cellskräck i fötterna! Allra värst är det om man har snäva sockar, smala skor och sitter trångt med benen, typ på ett flygplan. Då blir mina tår panikslagna.

margit sa...

Ja dom sockarna är jättehäftiga! Förstår att det tar tid att ta på dem... kan ju vara nog jobbigt med fingervantar... och händerna har man ju närmare men ändå svårt ibland att få in alla fingrarrna på "rätt plats"...

Hanna sa...

Kul att höra att det är fler än jag med cellskräck i fötterna, jag trodde jag var lite underlig faktiskt,haha!

Big wedding coming up soon Sofia! :) (här i huset måste vi spåna på bröllopspresent...)