10 oktober 2009

Back in business.

Min kära make har fixat den virusdrabbade datorn, så nu verkar saker funka igen - få se hur länge de håller.

Idag får vi se vad vi ska göra, vi har ett litet projekt, men förutom det skall vi bara ta det lugnt. Jag ska försöka städa lite & kanske än en gång försöka luska ut hur mönstret skall klippas.

Igår hängde jag med Fia hela dagen & vi bestämde oss för att för en gångs skull vara wild n´crazy & våga testa lite nya saker. Resultatet kan ni läsa & se här, det var verkligen det äckligaste någonsin tror jag. Brr!

För ett tag sedan såg hunden alldeles underlig ut, det var vitt söl överallt på hans päls & jag undrade verkligen vad som hade hänt. Bilden återger inte riktigt sanningen, det var betydligt mer på riktigt.

Sen visade det sig att det var lillan som var skyldig, eller ja, de hade väl jobbat i nån form av team antar jag. Hon hade hittat grötskålen med resterna & givetvis bjudit Ozzman. Nånstans därimellan har Ozz lyckats få grötskålen över sig, då han blev tvungen att ta en dusch.

Photobucket

1 kommentar:

Annelie sa...

Haha så söta dom är :)