23 oktober 2009

50s kök.

Nu kommer vi ju inte att göra om köket på länge när vi flyttar, men jag ser framemot när vi tänker göra det. Jag har separationsångest från mitt rutiga golv nu, så givetvis kommer det att bli rutigt även i det nya köket. Jag gillar 50-tals kök/diners & kommer förmodligen att välja en "blek" variant på ett sådant. Rutigt golv, bardisk/köksö med barstolar & glada färger som exempelvis turkos, rött & orange.

Ja, barstolar, rutigt golv, bardisk & turkosa attiraljer har vi ju redan här så det behövs väl inte göra så mycket inköp direkt, bara en omstrukturering. Jag älskar färger, udda upplägg & 50-tal så det kan egentligen bli hur bra som helst. Fram för mer kreativitet helt enkelt!

Photobucket

4 kommentarer:

Thess sa...

Åh, fan så snygga kök! Vill också ha! :)

Jo jag vill flytta till Vilhelmina, eller tja, jag är väl inte så jättenoga med vilken stad i Norrland man hamnar i, tittat lite på Jokkmokk & Piteå också :)
Men Vilhelmina verkade så mysigt :)

Anonym sa...

Ring mig. Din tfn verkar vara cp.

Rebecca sa...

barbord & barstolar é nice, iaf om man har en stor hund...

malin sa...

underbart kök =)