13 september 2009

Veckoupdate.

Jag & Baby har jobbat hela veckan & då vi inte varit klar med inskolningen på lillan så har hela högen fått hjälpa till med barnpassning. Gammelmormor har tagit några pass, mormor har tagit semester 2 dagar & morfar fick hänga ensam med våran skönhet i fredags. Nu är äntligen lillan inskolad på riktigt, så imorgon är det första riktiga heldagen hos dagmamman.
I lördags var hela familjen ledig så då drog vi på badet & myste. Det var första gången vi badade där på typ...ett halvår? Vi hade hursomhaver jättemysigt & badade lätt i över en timme, lillan blev aldrig less! Den röda rutschkanan (se bild) var en storfavorit & hon sprang upp för den & åkte utför om & om & om (gäääsp!) igen - helt själv! Vi var, givetvis, väldigt imponerade över hennes kapacitet. Efter att hon åkt så gnagde hon alltid lite på björnens tass också, måste varit nån form av uppladdning.
På kvällen drog jag en sväng förbi Annelie & pratade med alla tjejer, men eftersom jag skulle upp kl. 05 idag så for jag hem redan kl. 21 & slängde mig i säng.

Idag jobbade jag från 06-14. Jag sket i jobbstädet idag & drog istället iväg på barnkalaset som började kl. 13. Var alltså försenad en timme, så det blev lite bråttom. Säga vad man vill, men när nöden kräver är jag snabb. Jag kom hem, bytte om från slakterikläderna, tog en raggardusch, sminkade mig, borstade håret, satte på nya kläder m.m. - på endast 10 minuter!!! Fy fan, jag är så effektiv att jag självdör ibland, lite sned kajal till trots.

Det var alla vi i mammagruppen som hade ett litet 1-årskalas för alla kids, vi åt smörgåstårta, kex & gräddtårta tills vi rullade ut därifrån. Det största projektet var att få alla kids på samma bild samtidigt, men jag trooor någon lyckades till slut.

Har inga bilder därifrån då jag glömde både kamera & mobil eftersom jag var så jävla snabb, men snälla Kajjan (...& ni andra som kanske har något bra?) kan ni inte maila lite fina bilder?

Imorgon blir det iaf jobb igen & sen får vi se vad som händer till veckan. Tjoflöjt!

Photobucket

Inga kommentarer: