06 september 2009

Veckans dumstrutar.

Att arbetsförmedlingen bara består av outbildade idioter som fått sitt jobb enbart pga att de är politiskt aktiva är ju ingen nyhet.

Jag ringde in på måndag & sa att jag inte kunde komma in i veckan eftersom jag fått jobb. Vi kom överens om att jag skulle komma in så fort jag var ledig istället & ifall AMS hörde något om praktikplatsen så skulle de ringa & meddela mig.

I fredags när jag tömde brevlådan så hade jag fått ett trevligt brev om att jag blivit avanmäld till a-kassan eftersom jag inte dykt upp på nåt korkat arbetssökarmöte. What!? Jag jobbade ju för i helvete!!!

För att halvcitera Olinda; "De är så dumma att korna somnar"

Jag har haft en helspäckad vecka med jobb, barnvaktspassningsplanerande & dagmammeinskolning. På nåt jäkla vis har vi fått allt att funka, men då straffas man för att inte ha dykt upp på ett idiotiskt möte som ändå inte spelar någon roll - det är ju bara att för samla fårskocken så att säga, ingen blir smartare av det.

Så, nu måste jag gå dit & bråka, hur jobbigt & tidsödande är inte det? Dumskallar. Hade jag vetat att jag åtminstone haft jobb 3 dagar i veckan eller nåt så hade jag direkt avanmält mig som arbetssökande, det är ju helt jävla värdelöst det här!

Photobucket

1 kommentar:

Olle sa...

Dessa myndigheter är skrattretande dumma faktiskt! Jag är så glad att jag slipper dom! :)
Sen beror det ju på om man haft turen att få en handläggare som är kompetent eller inte... Jag hade turen att få en mycket kompetent när jag hade med AF att göra...det är jag glad för!