13 september 2009

Vargmode, en typisk ungkarlsgrej.

Jag & Ea tänker lika som sagt. Har länge haft ett inlägg om vargmodet liggandes, men aldrig publicerat det, men helt plötsligt skriver min själsfrände om samma sak.

(Tröjor från Topshop)

När vi var i GBG för att se Madonna i somras så såg jag att de sålde vargtröjor på H&M & jag skrek rakt ut i förskräckelse! Hur fan kan vargtröjorna fått en revival, hur kan denna hemska 80-talspryl/ungkarlstrend/åselemarknads-mode vara tillbaka?!

Jag minns när jag & Ea var på folkan på en sånhär "utförsäljning" där de bara säljer fula grejer till rövarpriser. Överallt vi vände oss så var det hemska tröjor med vargar & fullmånar & var det inte detta så var det tribaltröjor med drakar & annat ungkarlsmotiv.

Nu minns jag inte riktigt vad vi sa, eller hur vi sa det, men vi sa något riktigt elakt om vargtröjorna & vilka personer som överhuvudtaget bar sådana idag samtidigt som vi skrattade rått, men när vi vände oss om så stod försäljaren precis bakom - iklädd en av sina egna vargtröjor, precis en sådan typ som vi just sågat vid fotknölarna.

Nu får jag be om ursäkt till den trendiga försäljaren:

Försäljaren vs Hanna/Ea 1-0

Dock, är det något jag aldrig någonsin kommer att ha här hemma så är det vargmotiv & indiansaker, det är nog det smaklösaste jag vet! Jag ryser bara vid tanken...brrr...

Photobucket

2 kommentarer:

Fia sa...

Men hur kan du inte gilla vargmotiv?! HAHA näfan det är helt klart bland det värsta värsta som finns.. Hur i hela världen det kan ha blivit modernt igen är verkligen en gåta..

Är besviken pga att huset/stugan som vi hade kollat på och typ bestämt oss för att köpa nu.. Helt plötsligt är sålt och gubbjä-eln har inte ens frågat oss först.. Även om han typ "lovat" oss förköpsrätt.. Bitter, ja visst!

Stefan sa...

Vilken gubbtjuv. Han måste ha fått en 75a under bordet. ^^