29 september 2009

Tisdagsledigheten.

Nä, jag hinner inte mycket nuförtiden. Jag har aldrig nån koll på hur länge jag jobbar på dagarna, det kan vara lika gärna vara 11 timmar som 3 timmar. Standard är väl ändå att jag åker hemifrån 05.40, jobbar till 16.00 (bara en halvtimmes lunch) & sen ska man hämta på dagis, handla & göra massa annat. I bästa fall är jag hemma till 17 & då är jag verkligen skittrött.

I helgen så offrade jag mig dock & sket i att jobba söndag, jag har jobbat 4 söndagar på raken så jag blev lite less. Inte för att vi hade några planer på att gå ut eller nåt, utan jag skulle bara vilja vara ledig 2 dar i sträck. Vi är lediga tisdagar & lördagar, så ni förstår ju själva. Tisdagen är meningslös & lördagen är bara en kort söndag, man gruvar sig bara för att jobba dagen efter så man kan ändå inte slappna av.

...men det är skönt med jobb, dock skönt med helgledigt nu till mikaeli! Idag ska jag fixa massa papper som skall ordnas, tråkigt men nödvändigt. Behöver jag tillägga att jag är apförkyld än? Förstå att det är vecka 8 jag är inne på & nu har jag blivit ännu mera sjuk.

Photobucket

2 kommentarer:

kajjan sa...

Men tänk om du har svininfluensan??? Du kanske måste fara å kolla dig...?

Läste att du fixat silvershampo? Vart det ett Matrix eller?

Hanna sa...

Ja, jag ringde sjukan å sa att vi varit sjuka skitlänge nu men det gick inte att göra något tydligen - fatta hur less man är! :/ Jag må ju kunna vara sjuk, men det är ju värre när man inte riktigt vet hur lillan mår.

Njae, jag fixade nåt superkoncentrat men det där från matrix är mycket bättre tycker jag (man behöver inte vara lika försiktig ;)) så du kan väl ta hem en flarra åt mig?! Var skitnöjd med det sist!