19 september 2009

Sy till lillans matkorg.

Idag när jag hade lite att göra så testsydde jag lite "leksaker" åt Junilicious. Jag ägnade ingen större tid åt det, utan improviserade bara lite granna så resultaten blev lite olika. Punschrullen blev bra (färgerna syns jättedåligt på bilden), lussekatterna (utan russin än så länge) blev också bra, men wienerbrödet kan man skratta gott åt & bullen/bajshögen blev ännu lustigare.

Vi skrattade ju åt Helena Stewarts försök till bulle (som vi trodde var en bajskorv), men min blev ännu värre & alldeles för stor - haha! Jag måste sy en mindre modell & i en helt annan färg, det är uppenbart. Skitful grej verkligen.

Sen blev moroten, korven & ägget helt ok;a, men glassen var svår & blev sisådär (svårt med runda former & toppingen blev jag alldeles för snål på!). Hamburgaren var bara en kul grej av lite spilltyg, men den blev lite underlig. Det går definitivt att göra en snygg burgare, men så blev inte denna. Blir nog ett nytt försök senare & då kanske jag ägnar lite mer tid allmänt åt projektet, kanske till & med ritar upp lite?! :)

Dock blev jag tvärless & fick slut på inspiration, så mer försök blir det först senare. Vad ska jag sy?, det är frågan. Någon som har någon idé? Runda former är som sagt skitsvårt i detta tyg & jag har bara några grundfärger, så man får improvisera lite.

Kom igen nu & ge mig nåt förslag till lillans matkorg.

Photobucket

7 kommentarer:

Anonym sa...

en stooor marabouchoklad!

Bella sa...

Men shit, att du ids..o hinner???!! Fan va husfrulig du är! ;)

Myh sa...

Jätteläckert ju :) Juni har världens lyx som får leka med hemmagjorda leksaker!

Pizza och mackor kanske går att göra? Eller ett paket mjölk ;D?

emmelist sa...

vadå för incidenter om man får fråga=

Mariah sa...

Sjuuukt duktig du är!!

kajjan sa...

men hallå!!! Du skulle ju kunna börja sälja! Så fina. JAg har ju inte ens beställt hem tyg ännu. Krånglade med lösenordet då jag var på G.=) Är det velour du sytt av eller?Filt kanske?

Pepparkaka, ost och sallad...det är nog inte sååå svårt.

Terese sa...

men shit så duktig du är.... tar du beställningar? =) Tuva har önskat sig sånna när hon fyller år så jag har surfat runt lite på jakt efter just låtsas kakor, hamnade på bombadill som du säkert känner till... superfina men ack så dyra.