11 september 2009

Slakterikvinnan.

Ja, sådär ser den osminkade sanningen ut före sängdags. Jag är långtifrån så smal som alla tror, jag har fettigt hår med mörka höströtter & jag klämmer pormaskar inför min man? Inte så glamorös kansket, men det här är allt ett riktigt Svenssonliv!

Såhär är det när man jobbar med dessa livsmedelsjobb. När jag jobbade på slakteriet förut så borstade jag aldrig håret förutom kanske var tredje dag (jag var så morgontrött & det är därför det är så avnött nu), jag luktade alltid blod, instängt & svett & jag fick aldrig vara snygg & varm, utan bara jätteful & jättekall.

Nu jobbar jag på ett fiskslakteri istället för ett köttslakteri, men det är i stort sett exakt samma sak förutom att lukterna skiljer sig. Det är kallt, man är ful & det är tungt. Man är helt slut kroppsligt när man kommer hem & jag har onda muskelknutor överallt känns det som.

Dock trivs jag jäkligt bra, det är som ändå min grej det här. Jag kan det, jag är inte äckelmagad, jag gillar stress & jag gillar framförallt praktiska jobb. Nackdelen är att man alltid ser & känner sig ofräsch, det känns som onödigt att duscha & göra sig fin varje kväll när man ändå ska upp & bada i inälvor dagen efter.

Jag är så glad att jag fått jobb! Det är ju inte fast utan bara timtid, men ändå - har man väl fått in foten så brukar man ha den kvar. Jag har dessutom jobbat typ 10 dar av 14 så det blir ju ändå rätt bra med timmar. Nu är jag bara ledig imorgon lördag, för på söndag börjar jag jobba igen. En sammanhängade ledighet hade ju inte varit så tokig, but hey, vem är jag att ställa krav?

Photobucket

4 kommentarer:

Fia sa...

Du är apsnygg.. Som alltid!

Fia sa...

Du är apsnygg.. Som alltid!

Ea sa...

Haha, du är så söööt. Rackarns vad jag saknar dig! :)

Bella sa...

Du är smal, säg inget annat..då ska du se hur jag ser ut ;)

Men det där med att klämma porisar o ha flottigt hår, det har nog jag patent på ;)
Kul att du fått jobb!