20 september 2009

Påflugna människor & försäljarönskemål.

Ni har väl inte missat artikeln i Aftonbladet? Jag är definitivt inget jehova-fan, de var här för nån dag sen & skrämde slag på både jag, lillan & Ozzy. Det är inte själva Jehovas´arna jag har något emot, utan det är själva stilen. Jag gillar varken kristna, centerpartister, tavelförsäljare, eller andra typer som är påflugna, hänger på låset & som man knappt blir av med.

Sluta ring på för här har ni inget att hämta!

PS: Jultidningsförsäljare går bra, men de är ju barn. Dock vill jag inte ha jultidningar, men ätbart går hem. Sist de ringde på & sålde jultidningar sa Baby på min order: "Nej tack, men har ni några cocosbollar?" De hade inga cocosbollar, men cocosbollar eller polkagrisar hade ni sålt slut på i detta hus - varför kommer inga gotteförsäljare hit?!

Photobucket

3 kommentarer:

Egoinas mamma sa...

I bokhandeln går att köpa dörrskyltar med till ex texten:
"All dörrförsäljning och påringning av religösa samfund undanbedes". Det respekteras och problemet är löst. Problemet med Jehovas Vittnen är att det ligger i deras tro att de SKALL gå runt och upplysa alla, så att alla får möjligheten att få leva evigt. (Skylten funkar!) :D

Fia sa...

Ja klart ni ska komma och hälsa på.. Men nu jobbar du ju tamme tusan typ jämt så jag förstår om det är svårt att klämma in :)

Imorron åker jag till Lycksele och gör ultraljud.. Om det nu ser bra ut (vad som nu ska se bra ut?!) så blir det insättning den 29:e! Sååå.. Skynda skynda att skaffa bäbis i magen nu du också! :D

Annelie sa...

Jag skickar Malou till dig då dom börjat sälja go´saker :)