22 september 2009

Litteratur.

Som jag letat efter denna bok, "Sy till barnen" av Elsebeth Gynther. Gynther är ju lite av en husgud när det kommer till att sy & hennes populära bok går jättedyrt på Tradera.

Det är så i att alla sy-/pysselbloggar jag läser (dvs, alla de som specialiserat sig på att sy om retrotyger till nytt) så använder de mönster från den här förbannade Gyntherboken. Jag har letat men finner ingen svensk nyupplaga som det sägs finnas (den är från 79´), så nu slog jag slag i saken & köpte originalet på danska - damn it, hur svårt kan det vara?!

Sen impulsköpte jag en biografi också & allt köptes från Adlibris.

Photobucket

4 kommentarer:

Fia sa...

JAAA! Ni måste se till å bli gravida ni med.. Och även om det inte fungerar nu första gången så får jag ju prova igen och förhoppningsvis slippa vänta nå jättelänge mellan gångerna :)

Jag är nervös.. eller rättare sagt lite panikslagen..! Det känns så helt sjukt overkligt samtidigt som väldigt definitivt.. Konstigt hur som helst :)

Leja sa...

lyssna du på din man när det gäller det där med plättarna i alla fall ;)

A-L sa...

Ja ha också letat den där boken "sy till barnen", ja lånade den på biblan för att kolla om den va nå bra. Va helt ok faktiskt.
Så den finns att köpa i dansk upplaga?? ...ska se om ja hittar den.

Kram kram

Hanna sa...

Hittade du den där? Jag kollade på västerbottens bibliotekregister & den fanns enbart i norsjö enligt den listan - du kanske hittade nån annan?

Spännande blir det när den kommer, fy vad jag ska sy! :)