08 september 2009

Ledig dag.


Jag är ledig idag! Jag är bara ledig idag & på lördag så det gäller att ta tillfället i akt & utnyttja dagen.

...så ledig är väl fel ord. Om cirkus en timme skall jag inskola Juni på slottet, samtidigt skall jag träffa komvux-tanten (men då är jag ju på slottet, så det måste jag nog omboka) & efteråt ska jag gå på AF & bråka om den försvunna a-kassan. Sen skulle jag ju städat & sånt också, men vi får se vad som hinns med.

Tilläggas bör göra att influensan som jag hade i typ 5 veckor har gett med sig för nån vecka sen, men nu har jag drabbats av tidernas förkylning istället. Man går alltid runt & klagar på "Åh, jag är så förkyld, jag är så snorig!", men när man väl ÄR förkyld på RIKTIGT, ja, då är man fan sjuk. Man glömmer uppenbarligen bort vad förkyld är, förkyld är när man inte kan andas & snoret bara rinner, läpparna har torkat & skrumpnat ihop, man har världshistoriens sunkigaste smak/lukt från munnen, fast samtidigt saknar man luktsinne själv.

Så sjuk är jag nu. Hoppas bara det inte blir feber för jag har inte råd att vara hemma!!! Nu ska vi klä oss & fara på slottet.

Photobucket

1 kommentar:

kajjan sa...

kommer ni på folkan kl 13 idag då?