25 september 2009

Kissiemjaooo på er ;-)

Jag gör ett inlägg a´la Kissie nu igen, vad sägs om det? Själv gillar jag det skarpt, det blir så snyggt i paint!

Mycket att göra alltså så bäst att sätta igång nu istället för att göra snygga bilder i paint. Jag hann jobba imorse, men sen fick jag åka hem & vabba med Juni lite - vill att hon ska vara riktigt frisk innan det blir dagmamma igen.

I kväll blir det "girls last night out", eller nåt sånt. Fia ska förhoppningsvis bli gravid på måndag så då måste vi ju passa på att fira & ta ett sista kalas innan minst 1½ år i nykterhet inträder för henne - förstå mig rätt.

...dock kommer Babys vän hit också & ska sova över, så det blir några pojkar också. Typ 2.

Nä, sätta fart var det!

Photobucket

(Ps: Jo, nu har jag faktiskt börjat läsa Kissiemjaos blogg lite sporadiskt, ta man det för vad det är så är det faktiskt rätt underhållande...det är ju ändock bara ett alterego, tjejen är ju faktiskt betydligt smartare än sådär...)

3 kommentarer:

NemiRockstar sa...

Haha kissimjaou! Dagens bästa tror jag. Jag har faktiskt oxå kollat in den där bloggen, o den är ju rätt underhållande. Folk älskar ju verkligen att hata henne! Har kollat igenom hennes kommentarer någon gång o shit vad skit hon får. Men som sagt..hon ber ju lite om det.

NM sa...

Går väl utmärkt att ta ett kalas utan alkohol? Till och med bättre!

Hanna sa...

Jo, det går alldeles ypperligt att ta ett kalas utan alkohol, men i detta fall räknar vi de kalasen som alkohol ingår i :)