01 september 2009

Jobbardag.

Igår hade jag turen att få jobba igen & det är verkligen otroligt skönt att få komma sig ut. Vi har ju som problem med barnpassning då vi inte fått nåt dagis än, men Baby hade möjlighet att ta ut pappadag tack & lov så det löste sig. Man vill ju inte direkt tacka nej när man får chans att jobba, varenda gång man tackar nej så minskar man ju chanserna att få jobba senare.
Jag jobbade på ett fiskslakteri, tidigare jobbade jag på samma plats, men då var det ett köttslakteri. Gemensamt är att man inte får vara så kräsmagad, att jag alltid fryser, att man alltid får se förjävlig ut & att det är ganska enformigt, MEN, det är alltid trevliga människor på dessa ställen. Jag är speciell, men jag älskar såna här simpla jobb utan hjärnverksamhet. Kanske inte för resten av mitt liv, men på nåt sätt så är det rätt avslappnande.

Baby & snärtan hade haft det trevligt också, så jag hoppas de får fler föräldradagar tillsammans framöver.

Nu skulle Marie på Öppna Föris & jag blev lite sugen att henka, trots den lite väl tidiga tiden - 9 till 11,30. Nåja, vi gör ju inget annat direkt så jag tror vi drar! (Undrar just vilken bil Baby tog?!)
Här jobbar jag.


Photobucket

1 kommentar:

kajjan sa...

Åh va skoj med öppna föris. HAr aldrig vart där men vi måste nog masa oss dit nångång... =)