15 september 2009

I love you man / The Wrestler.

[Drama][Sport] Filmen är hyllad & har givetvis vunnit en massa olika priser. Jag trodde att den skulle vara jättebra, men kanske hade jag lite för höga förväntningar för såå bra tyckte jag inte den var, men den var helt klart bra! Den handlar om en gammal wrestlersnubbe som bestämmer sig för att pensionera sig, men när han väl är borta från ringen så vet han inte riktigt vad han ska göra. Mickey Rourke spelar "The Ram" perfekt & gör honom till en trovärdig & intressant person. Hans öde berör & historien är härlig, men kanske det var en lite väl långsam & händelselös film i mitt tycke. Ett helt klart bra drama, men jag har sett bättre.
Filmlänk IMBD!

[Komedi][Romantik] Peter ska gifta sig med sin käresta, men när bröllopet närmar sig inser han att han inte har några vänner. Han börjar därför dejta olika män för att hitta någon som kan vara hans bestman. Till slut träffar han Sidney som genast blir hans nya BFF, men detta gör att det istället skär sig med flickvännen - kan alla tre leva i harmoni tillsammans? Jag är väl inget jättefan av komedier då jag ofta tycker att de är alltför överdrivna & töntiga, men jag tycker faktiskt den här filmen var ganska gullig. Kanske inte rolig i ordets rätta bemärkelse, men gullig & lättsam. Jag tycker att Jason Segel har gjort sig bra i de sista filmerna jag sett med honom också, kanske måste börja se "How I met your Mother".

Inga kommentarer: