15 september 2009

Hur går det på dagis då?


Det verkar funka bra med lillan hos dagmamman & det är ju otroligt bra. Baby har fått (nit)lotten att lämna lillan varje dag eftersom jag själv börjar redan kl. 06. Detta betyder att hans sötebrödsmornar med enbart "10minutersfixet & sen iväg!" är ett minne blott. Nu tar nog de där 10 minutrarna en timme istället så det gäller att både vara morgonpigg & vara i god tid.

(Gammal MMS-bild från mormor)

Däremot blir jag den som hämtar, eftersom jag börjar tidigt så slutar jag förstås tidigare också. Säga vad man vill, men när man har lillan borta om dagarna så är det ju dubbelt så roligt att träffa henne igen - vi gillar verkligen det här med dagmamma!

Att jag får jobba igen så jag tjänar mer pengar & träffar vuxet folk är sjukt skönt tycker jag. Underbara barn i all ära, men nog är det skönt att få tid för sig själv också. Lillan har förmodligen skitkul med de andra barnen & sen när vi umgås på kvällen så tar vi verkligen vara på tiden bqw jämfört med förr. Förut umgicks man hela tiden & drev varandra till vansinne mer eller mindre betydligt oftare, nu får man bara vara mysmamma & ha roligt istället - härligt!

Imorgon är jag ledig så då ska lillan få vara hemma från dagis, men sen jobbar jag torsdag, fredag & söndag. Busy lady just nu!


Photobucket

Inga kommentarer: