18 september 2009

Halvt helgledig.

Imorgon ska jag uppdatera & svara på kommentarer, är helt slut på under veckorna då jag jobbar. Är alltså ledig imorgon lördag, men på söndag är det jobb igen - ibland är det hårt :)

Godnatt!

Photobucket

6 kommentarer:

Elin sa...

Gillar din tröja. =)

Anonym sa...

Ja förstår dig....är det två veckor du jobbat eller?=)

Cake sa...

Jag skulle inte va feg och va anonym här ovanför,det bara blev så!

Hanna sa...

Elin; Tack :)

Cake; Haha, ja fan vad det lät som jag klagade! :) Nä, men en sammanhängande ledighet hade ju vart skönt, kommer ju bli skitless att jobba söndagar för alltid framöver om det nu blir så. Bättre jobba lör & sön varannan helg, istället för varje söndag. Konstigt schema :)

Jag är nog inne på min tredje vecka nu, jävligt skönt att ha nåt att göra. Barn i all ära, men nog fan vill man se nån vuxen om dagarna :)

Cake sa...

Jag gör tvärtom,träffar barn på jobbet,har fått jobba några dagar på Regnbågen och tycker det är kalaskul.Det är ju perfa att man är ledig heldagar när man jobbar 75% så att man kan jobba extra de dagarna.Ja,två lediga dagar i rad hade ju varit att föredra!

Cizzi sa...

Snygg :D

Ha en trevlig kväll!