16 september 2009

Freakshow.

Handleder
Usch, detta är bland det värsta jag vet, men det är egentligen bara mina egna jag har något emot. Så fort jag tittar på mina handleder så får jag ont i dem & föreställer mig direkt hur jag ska skära mig där eller något annat otäckt. Jag tittar alltså ytterst sällan på mina handleder & hatar när de visar på tv & liknande hur folk gör sig illa där.

Gälar
Fiskgälar alltså. Sådana har jag varit rädd för så länge jag kan minnas & att börja jobba på fiskslakteriet var lite gruvsamt må jag erkänna. De är taggiga & vassa & allmänt skitäckliga, jag hatar att få syn på en gäle som stycker ut! Det hurvas i hela kroppen när jag tänker på dem, men nu har jag ju tvingats bemöta min fobi så lite bättre läge är det nu.

Bestick
Jag skulle aldrig drömma om att ha järnbestick utan plasthandtag här hemma, järn mot järn är det värsta jag vet. Jag hatar när folk är & gräver vårdslöst i besticklådor så att det skramlar & har sig, jag vill bara kuta ut & skrika. De som dukar bordet genom att stoppa in kniven i gaffeln går inte hem hos mig, jag gruvar mig nåt oerhört för att ta isär dem. Tillhör gör...

Gaffel mot tänder
Jag klarar fan inte av folk som drar gaffeln mot tänderna när de äter. Ni vet, de stoppar in maten, men sedan när de ska ut med gaffeln så biter de ihop tänderna mot den & draaaar...Fy, det värsta är när man väl uppmärksammat att någon äter sådär, då går det omöjligt att tänka på nåt annat & man hör hela tiden det där ljudet. Jag blir nästan irriterad & har varit nära att säga till flera gånger.

Photobucket

7 kommentarer:

Elin sa...

Haha, jag är en sådan person som drar tänderna mot gaffeln. =) Jag har blivit mycket trackad för det, men jag kan inte sluta. Jag glömmer bort det och gör det utan att tänka på det. Men jag kan tänka mig att det låter illa. ;)

Evelina sa...

Uuh, jqg håller med dej om tänderna mot gaffeln - ryyyyyser!

mammagladh - Snälla, stötta mig sa...

Min son envis med att dra tänderna mot gaffeln... Mindre kul.

Hoppas allt är bra med er?

Emmelist sa...

läcker blogg :D

kommer du också från umeå?

Hanna sa...

Emmelist; Nej, jag är inte från Umeå utan från en inlandshåla som heter Vilhelmina - lika spännande som det låter :)

Mother, Married & Twenty sa...

Intressant :) Det läskigaste ljudet jag vet är den så kallade musiken som kommer från de där rören aboriginerna i Australien spelar på. Vet inte varför men jag får typ ångest av att höra dom.

Anonym sa...

Sarah Säger.. Håller helt med på armleder och gaffeltänder... Känns som huden på handlederna, insidan då, utsiderna har jag konstigt nog inget problem med, är så svag och känslig... huha.. ingen får komma åt eller röra..

som du säkert märkt har vi en gemensam vän som gör Gaffel dra med tänderna.. När jag första gången la märke till det höll jag på dö..sen dess ¨blir jag helt stel å de gör ont i hela kroppen.. Helt fruktansvärt..