08 september 2009

Tanten Högdahl.


Erika skrev om pensionärsliv, men allvarligt, jag tror jag slår dig på den fronten.

Häromdagen fick jag lust (!?) att brodera & införskaffade lite nål & tråd. Det finns ju skitroliga motiv på nätet & man kan ju göra egna i diverse dataprogram, men jag som inte ens visste hur jobbigt & tråkigt det var att brodera nöjde mig med en pinuppa & en passande text till (tror den är tagen från The Ark va?).


Det var som sagt bara ett litet test, har tänkt göra någon av ovanstående när jag får tid, ork & lust igen & framförallt - har införskaffat grå tråd. Då blir den förmodligen mer genomarbetad & inte ett fuskverk som här, ni ser ju hur slarvigt det svarta ser ut.

Broderi är ju jävligt shabby chic & det är verkligen inte min pryl, men det är något med broderi i kombination med roliga motiv som gör det hela lite trailertrash-kul på något underligt sätt. Det är så fel att det blir charmigt helt enkelt. Jag har ingen aning om ifall jag någonsin kommer att pryda nåt ställe med något hemskt broderialster, men det är ändå lite kul att hålla på medan man ser Glamour på TV.

Hej, jag är tant Högdahl jag!

Photobucket

Inga kommentarer: