03 september 2009

Det är mycket nu.

Yes, jag har fullt upp så något bloggande blir det i princip inte alls.

Jag har nu jobbat fre, mån, ons, tors & skall även jobba imorgon fredag, söndag, måndag, onsdag, torsdag, fredag & söndag. Jag är med andra ord bara ledig nu på lördag, tisdag & nästa lördag.

Skitkul, för det var helt jävla otippat att jag skulle få jobba, men ta i trä så fel man kan ha - jag tokjobbar just nu!
Dock är barnpassning ett stort problem. Vi fick äntligen en dagmamma i tisdags, men hon måste ju skolas in innan vi kan lämna henne. Baby har varit pappaledig i 3 dagar, men jobbet blir lite kinkiga, så nästa vecka måste vi lösa på annat sätt. Hur vi löser imorgon har jag ingen aning om, men jag får se till att ringa gammelmormor & hoppas på det bästa.

Förutom att se till att lillan får passning & att vi båda jobbar, så skall vi dessutom hinna skola in lillan hos dagmamman en stund varje dag - fullt upp hos Högdahls just nu!

Photobucket

4 kommentarer:

kajjan sa...

Vi saknade er på mammaträffen idag...Skoj att du får jobba, är det hela dagar eller?

Jo förresten så ska vi träffas på tisdag kl 13 på folkan och bestämma allt angående kalaset! Som då är den 13/9...(eller bestämdes det nåt annat?) hmmm ska kolla med Helena. Iallafall så ska jag kolla med alla hur många som ska komma och så. Kommer både du och din man =)eller?

Evelina sa...

Härligt med jobb! Mindre bra att det strula lite med barnpassningen, men det bruka ju ordna sig tillslut på något vis.

kajjan sa...

jo söndag den 13 var det...lokalen på folkan var ledig då...

kajjan sa...

jo söndag den 13 var det...lokalen på folkan var ledig då...