29 september 2009

Att älska; Ida & Emil.

Jag har inte beställt kläder till lillan på ett halvår tror jag & nu börjar det bli större storlekar som behövs. När lillan var pytteliten beställde jag en laddning från Ida & Emil & jag blev så överjävla nöjd med de kläderna att jag nu var tvungen att beställa därifrån igen.

Kläderna påminner en hel del om Plastisock, men är betydligt billigare & minst lika fina. Det är färgglatt & mycket mönster, lite retro & otroligt skön kvalité. Det är inte sån här "vanlig" bomull, utan jag tror det innehåller elastan vilket gör att de blir betydligt lenare & mer följsamt tyg - kvallan är också bra, allt jag har är välanvänt & det finns inget att peka på förutom att de är lite tvättblekta.

Enda nackdelen är att webshopen är sjukt dålig, men kommer du över det så gör du säkert några fynd! :)

Photobucket

4 kommentarer:

Marie sa...

Ja dom är bäst!! Jag beställde där bara häromdagen. Dock är jag ändå liiiite snål så det blir inte många plagg, typ ett par leggings, en tröja och nån mössa.
Vi skanske skulle kolla med varandra mer så man kan samfrakta.
Vad blev det till juni?
Men som du skriver är ju kvaliten super. Jag vet inte hur man ska beskriva men dom är ju så himla tunna och mjuka men hållbara...

kajjan sa...

JAg har också vart inne och snusat på kläderna(igen), trist att de inte fått in nå nyheter tycker jag. Men helt underbar kvalla, mjukt och skönt! Ska vänta till våren med att beställa en huvjacka...Är så nöjd med min turkos/röda fleecejacka också, underbar! Dessutom väldigt söt med strutluvan! ;)

Hanna sa...

Ja Marie, vi måste snacka ihop oss nästa gång :)

Håller med dig Kajjan om att det är skittråkigt att de aldrig får in några nyheter, de verkar ju ändå ha en butik liksom? Kanske måste skriva & fråga nu när jag tänker på det.

Hanna sa...

Ja, det blev typ allt på bilden...fick lite beslutsångest & skyllde på att jag inte köpt på ages ;)