04 augusti 2009

Vigselceremonin.

Som ni läst tidigare, så har jag varit helt förstörd då det utlovade filmningen i kyrkan uteblivit. Jag hade totalt gett upp hoppet om att få något material alls därifrån, men UNDERBARASTE BELLA har lyckats filma en hel del!

Jag kan inte med ord beskriva hur lyckliga vi är, du är värd din vikt i guld & vi owe you big time!!! Du gjorde ett mycket förstört par otroligt lyckliga i morse & givetvis har jag grinat mig igenom allt igen :)

TACK SÅ OERHÖRT!!!

Så, här kommer lite klipp från kyrkoceremonin!


Ingångsmarsch. Vi var nästan försena till kyrkan eftersom vi hade haft så mycket att göra hela dagen, klänningen snördes precis utanför, håret fick en sista touch & att säga att jag var nervös är en underdrift. Jag hatar att vara i centrum på det här sättet & jag var så nervös att jag nästan hyperventilerade. Allt är i en enda dimma & det enda jag försöker göra är att hålla mig från att brista ut i gråt & detta gör förstås att jag förmodligen ser sjukt sammanbiten & sur ut på alla kort som är tagna. Säckpipan var bokad sen länge då jag & Baby är big fans av såna & alla tyckte att det var sjukt mäktigt. Dock måste man ju vara på plats för att förstå den riktiga storheten! Scotland the Brave är en av de bästa låtarna som finns juh!

Här emellan sjöng Babys syster "Men bara om min älskade väntar" (Nationalteatern). Jag försökte verkligen titta på henne, men så fort jag gjorde det så började jag gråta så jag tittade mest i backen. Vi älskar den låten, texten är underbar & allting var så vackert bara.


Här ger vi våra löften. Jag pratar givetvis jättesnabbt av nervositet & vill bara ta mig igenom det hela utan att bryta ihop, men på slutet så går det inte att hålla sig längre & tårarna börjar rinna - har förstått att jag smittade en hel del till gråt just där :)

Här nånstans så sjöng Babys syster "True Colors" (Cyndi Lauper). Även denna låt & dess text är ju helt underbar & valdes förstås just pga att det är det vi gör - vi ser varandras äkta sidor, både på gott & ont & ändå har vi valt att älska varandra. Deep shit va!? :) Nånstans under denna låt kände jag mig ändå helt ok med situationen, så jag valde då att för första gången titta ut över kyrkan för att se vilka som var där & vars de satt. Big mistake, det första jag såg var AnnaLena som såg så vacker ut & jag började direkt gråta & fick återgå till att stirra i backen.

Sen var det förstås 2 psalmer också som brukligt är, men de säger mig inte så mycket alls som ni förstår. De bara ingår ju liksom. Jag var som sagt så nervös att det kan liknas vid en utomkroppslig upplevelse. Jag vet bara att nångång under ceremonin när prästen talar så vaknar jag som till & tänker "Hur fan hamnade jag här?!" Just därför var det så viktigt för oss att få allt på film, vi minns nästan ingenting - det är en helt surrealistisk upplevelse på nåt sätt!


Här tågar vi ut. Jag hade förstås lite bråttom då nervositeten äntligen börjat släppa, så Baby fick tvinga mig att gå lite saktare ut. Vi hade sedan länge valt U2´s "Pride (In the name of love)" en mäktig låt som passade oss perfekt & vi tycker att den var made for utgångsmarsch.


Folk tar kort & säckpipeblåsaren drar av några serenader. Vi är sjukt nöjda över allt & kan äntligen andas ut!

Vi åker iväg med bilen till kalaset, nu ska det festas loss! :)

Photobucket

13 kommentarer:

Ea sa...

Men titta, hon hade ju filmat hur mycket som helst. Vilken underbar person och vilken fantastisk tur :).

Jag tog några bilder i kyrkan ser jag ;). Många blev ju dock suddiga eftersom att jag grät och inte kunde ställa in varken ljus eller skärpa :D. Roligt att jag torkar tårarna och sedan fortsätter knäppa.

Bah, ja, nu fick jag återuppleva det där igen och gråta lite till. Underbart! :)

Mariah sa...

Åhh så fina ni är!!! det var så roligt att vara där...

Hanna sa...

Ja, jag skäms så att vi inte hann prata mer med varandra utanför kyrkan, men det var så mycket folk så det försvann som bara. Har haft jättedåligt samvete då jag verkligen ville hinna träffa er, men som sagt, det var som lite halvkaos :)

Det var så synd att ni inte kunde komma på festen, ni hade säkerligen haft det jättekul, men det var tyvärr (som jag anade) långt ifrån barnvänligt. Ett fyllekalas, men med stil kan man väl säga :)

Bella sa...

Det värmer i våra hjärtan att vi lyckades vara till hjälp på eran stora dag (utan att vi visste om det då).

Massa bilder kommer upp på ftp:n "förhoppningsvis" ikväll, ska vara på karln efter jobbet ;)

Elin sa...

Vad roligt att se och vad fina ni var. =) Grattis till er!

idamari sa...

Du hade den snyggaste klänning jag någonsin sett.

Annelie sa...

Jag gråter nu också... Det var då ett evigt gråtande på ert bröllop!! :D

Marie sa...

Men fy fan vad jag sitter o bölar nu då!
Vilken tur att ni fick llt det här och kvaliten var ju inte alls något fel på!
Kram!

kajjan sa...

Ja, jag håller med de andra...sitter även jag och gråter =/ Så otroligt fina ni var/är! Man blir så rörd.=) Man blir lite sugen själv ;) Kram och grattis igen!

A-L sa...

Vilken tur att du fick tag på en film, jag ha varit så arg och gått å retat upp mig över de där...så jag kan ju bara tänka mig hur du/ni ha mått över de hela.
Att man ska vara så blödig =) ja blir så lycklig å börjar gråta då ja ser de igen, ni var verkligen jätte snygga. Ja hoppas att ni är nöjda med bröllopet trots allt...

Vi ska komma å hälsa på er nån dag framöver!

Kramar

Emma sa...

Aw, vad fint det var! Får gratulera! :)

Jocke - Lilljocke! sa...

Fii Fasen va läckert.
Får fortfarande ståpäls av Säckpipeblåsningen och känslan. Ni träffade så rätt med hela tillställningen. Vilken evinnerlig tur att ni fick film på det hela. Annars har man ju måstat vara förbaskad alldeles för länge.

Ni gjorde det kanonbra!

ewa sa...

Halloj!
Nu har vi äntligen fått igång datorn efter typ 5 månader! Så nu får jag försöka uppdatera mig på bloggen. Å gud va kul det här var att se! Jag som missade allt... Jag grinar som en galning! Det var ett superfint bröllop!
Kram!