18 augusti 2009

Veckostart.

Ja, roligare än så blir inte måndagar! Igår veckohandlade jag & lillan & alla som har småbarn vet hur bökigt det ibland kan vara att handla själv. Hur får man ut en 1-åring & 4 fulla matkassar samtidigt? Lösningen kom jag på igår faktiskt! Man handlar halva matlistan på ICA & halva på Konsum, alltså, man behöver bara leda ut typ 2 kassar & en 1-åring per ställe - funkar mycket bättre!

Jag & lillan tog tillfället i akt & "klädde upp" oss, dvs bytte från mysoutfit till jeans & rena tröjor. Vi såg inte en käft vi kände tyvärr, men att träffa folk är ju alltid trevligt, speciellt när vi fortfarande är sjuka & ligger inne mest hela tiden. När ska detta ge mig sig, jag blir tokig! Konstant ont i huvudet & öronen, jag blir knäpp!

Idag tog vi en morgonpromenix med Emily & Nikki, men först höll jag på att tappa förståndet då nån dåre längre bort grävt av internetkabeln - tack & lov är den tillbaka nu. Vi gjorde blodpudding till lunch & konstaterade att ett stycke blodpudding inte längre räcker till vår familj - lillan äter som en häst! Nästa gång får vi köpa två, likadant när det är lax till middag - dubbelt upp än vanligt är det som gäller!

Nu har jag klippt gräsmattan & igår städade jag skafferiet, vad jag ska göra nu är ett frågetecken - många projekt, men inga roliga.

Extrainfo; När jag skulle kleta på mig mascara idag så tog jag stöd mot väggen med armen & tro på fan att jag tog stöd mot en såndär doftspruta med gódoft. Ingen snack, gott luktade det, men det åkte rakt in i ögat så nu har jag jordgubbsdoft på höger synfält.

Ja, detta är en helt vanlig dag hos oss - nothing extraordinary.

Photobucket

Inga kommentarer: