19 augusti 2009

Syskonkärlek is the shit.

Såhär ser våra mornar, kvällar & dagar ut nuförtiden - hund & barn busar & brottas konstant.

Ozzman har verkligen världens bästa psyke, jag trodde att han skulle bli sjukt svartsjuk, men det har gått så jäkla bra. För var dag som går så blir de bättre kompisar & närsomhelst är nog lillan hans bästa vän - han älskar henne!

Kul att se som morsa, att barnen kommer överens menar jag :)

Photobucket

5 kommentarer:

Bella sa...

Så söta de är :)

Emily sa...

Nikki tittar avundsjukt på filmen. Hon vill också ha vovve och flamingo. Sorry att jag inte hörde av mig om promme idag men dagen har varit galen!

Sofia sa...

Vad söta de är!

Jag tänkte bara säga att jag har bytt mobil flera gånger eftersom min har varit på lagning, så ditt sms och nummer försvann. Sen glömde jag helt bort alltihop tills idag! Vad jag försöker säga är att jag inte är så otroligt otrevlig att jag bara har ignorerat messet, jag har bara glömt!
Dock kvarstår det att vi absolut inte vill ha nån ersättning för barnvakteriet; vi gjorde det så gärna ändå. =)

Hanna sa...

Emily: Ingen fara, jag är själv långtifrån nån toppform med min flunsa så jag behöver nog vila lite :)

Sofia: Skärp dig nu! Det är som vi skrev, mailar du inte ditt kontonummer så måste vi skicka i ett kuvert å då kanske det försvinner! Klart som fan att ni ska ha ersättning, hade inte ni vaktat så hade nån måstat stanna hemma och till den platsen fanns inga frivilliga direkt :)

Lily behöver ju få köpa sig nåt kul, så maila ditt kontonummer till johanna@hogdahl.de

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.