08 augusti 2009

Sjukast i stan kanske.

Igår när jag gick på toa på centralen så träffade Baby lägligt nog Peter Siepen, för dagen klädd i rosa hög hatt. Jag såg honom inte, men det får ändå gillas som "Jag mötte Lassie" tycker jag :-)

I övrigt är jag jättesjuk. Jag antar att all stress & press under bröllopsveckan äntligen släppt & därav så har alla sjukdomar hunnit ikapp mig. Jag har halsfluss, ont i öronen, "halvfeber", ont i kroppen & till råge på allt så blev mina ögon igår mystiskt drabbade av något så att det rinner kilovis med var ur dem. Skitotäckt & underligt, har aldrig haft så förut, det ser ut som massa snor som rinner ut & ögonen är givetvis både röda & svullna.

Dessutom så fick jag runt 20.00 en tilltagande mensvärk som definitivt är den värsta under min livstid, runt 03 inatt så trodde jag allvarligt att jag skulle svimma av smärta. Jag hade ändå käkat smärtstillande till max, men inget funkade så jag var beredd att ringa sjukan & åka in akut för detta var helt sanslöst. Kanske hade jag drabbats av blindtarm, gallsten, utomkveds eller nåt annat allvarligare? Man blir ju som lite orolig när det svartnar för ögonen & gråten tar vid. På nåt vis lyckades jag somna efter timmar av ohanterbar smärta, så nåt allvarligare kan det ju tack & lov inte varit. Det efterföljande kvinnosyndromet har dock inte heller dykt upp, så jag är fortfarande misstänksam över vad jag haft så ont för. Otrevligt.

Jag har då fått en god natts sömn trots allt & nu ska vi pallra oss iväg & köpa frulle här i Mölndal. Jag hoppas att min kropp börjar må bättre snart & jag ser framemot en dusch då värmen här är olidligt varm.

Photobucket

Inga kommentarer: