24 augusti 2009

Projektidé: Lapptäcke.

Jag har länge fått för mig att jag ska testa att sy ett lapptäcke, varför jag fått den idén vet jag inte, men det har nu helt enkelt blivit en fixidé. Har beställt dessa olika tyger & har i huvudet att det ska bli ungefär såhär, eftersom jag aldrig gjort nåt liknade förr så gör jag inget avancerat mönster utan jag försöker bara få ihop några vanliga rutor & hoppas på att symmetrin någorlunda stämmer i slutet. Bara tygerna kommer nu så jag får börja!
Jag har alltid älskat "hundtandsmönster" & ifall jag får schwung på det här med teknik så skall jag försöka mig på att sy ett sånt här lapptäcke som ovan - sjukt snygg & passar perfa in här hos oss. Detta projekt känns dock långt borta, men vem vet, kanske är jag duktigare än vad jag tror.

Photobucket

Inga kommentarer: