11 augusti 2009

Önsketankar.

Några saker jag tänker på just nu. En solresa skulle definitivt jag & Baby behöva, en slappande chartertripp där man inte behöver tänka på nåt alls. Mina fuskconverse blev överleriga i Kilafors & går inte att rädda, så ett par nya vore på sin plats. En orange kartell har jag velat ha i hundra år, men ännu inte inköpt. Turkos står också högt på listan. Innan jag köper en lampa så måste vi iaf flytta till större hus, för det ligger verkligen på tapeten nu - vi är väl inte trångbodda nu, men fler kommer vi att bli förr eller senare så vi har börjat spana runt. Ett par 14-hålare har jag aldrig ägt, men alltid behövt, kanske blir 2010 året då dessa införskaffas? Det beror iof på om jag lyckas hitta ett jobb & det står allra högst på önskelistan just nu!

Vad önskar ni er?

Photobucket

3 kommentarer:

Elin sa...

Hörru du jag vill ha en symaskin. Jag kan inte sy men vill lära mig. =)

Förresten finns det väl 2 eller iaf 1 hus här på Örtstigen ni kan köpa. =) Vi gillar barnfamiljer. =)

Emily sa...

Jag önskar mig ett välbetalt jobb så jag kan köpa en tävlingshäst! Men som det ser ut nu så blir jag telefonförsäljare och kommer att få käka nudlar och endast se hästar på tv.

Mariah sa...

Hmm jag önskar att nån kunde komma och städa upp HELA huset + fixa ALL tvätt....