20 augusti 2009

Onsdagsrapport.

Jag hade under natten fått världens största inombordare. Jag får den där med jämna mellanrum & den är alltid på samma ställe, funkar finnar så? Mycket underligt.
Lillan började som vanligt dagen med att hjälpa Ozzy att äta upp maten. Hundmat är bland det godaste som finns, det slår till & med blodpudding. Efter att vi ätit oss mätta så drog vi upp till Marie & hälsade på. Dock tyckte Juni att vavvan Nisse var roligare än den jämnåriga Olivia, men det beror väl på att hon till vardags bara umgås med småhundar - hon kanske bli den nya hundprataren? Hos Marie bjöds det på blåbär & lillan åt i snårrda bara för att - precis som sin mor.
När vi kom hem var det fortsatt sol & vi höll oss ute. Vi har fått nya grannar & även om vi inte hunnit säga "Hej!" än så är lillan väldigt nyfiken på vart den gamla damen som bodde där förr tog vägen & vilka de här nya kidsen är.
Vi mös hela eftermiddagen så vi glömde att göra middag. Vi fick ta vår snygga far/man med oss & bjussa på vårrullar hos Nit Noi. Både jag & Baby är fortfarande sjuka i flunsan, men förhoppningsvis ger den med sig snart.

Det var gårdagen! Nu har jag bråttom för att idag skall jag på morsaträff, första gången sen sommaruppehållet - sjukt kul!

Photobucket

3 kommentarer:

Fia sa...

Alltså.. Jag tror ni har fått svininfluensan :)

Olle sa...

"Snårrda" ???? Ehh....va? :)

Hanna sa...

Säg inte så Fia, jag har fan börjat oroa mig för denna! :)

Snårrda, alltså man äter bara för...ja...vad säger man? Bara för att det bjuds, finns, att det är gott etc.

Skulle jag gissa så tror jag "snårrda" kommer från uttrycket att "snålvattnet rinner"...tror jag ;)