14 augusti 2009

Min tonårsdröm - Axl Rose.

Trots den här lite feminina bilden så var Axl mannen som många kvinnliga hjärtan klappade för. Alla ville vi vara tjejen i videon till "November Rain" & denna tjej, Stephanie Seymour, var förövrigt Axl´s riktiga flickvän. Lucky girl!
Att han sjöng i dåtidens bästa band, Guns´n Roses kunde ha med saken att göra. Kände man inte till G´nR när det begav sig så måste man ha sovit genom halva livet.
Axl hade en av de snyggaste rösterna jag visste. Den senaste skivan "Chinese Democracy" sjunger han väl helt ok på också, men allvarligt, så bra som det var förr blir det verkligen aldrig mer.
Det kan även ha varit det perfekt långa håret som skapade attraktionskraften, eller varför inte bara det ljuvligt vackra ansiktet? En karl som ovan hade jag tagit vilken minut som helst!
Han är relativt vältatuerad, men om tatueringarna är vackra går ju att diskutera. Dock utstrålar de ju att han är en badass-rocker-boy & dessa ville ju förstås alla ha.
Men allvarligt, Axl anno 2000-talet funkar verkligen inte - vad har hänt!? Karln ser ju inte klok ut, vart är den übervackra pojken som en gång fanns där? Varför har han rastaflätor i håret? Varför har han varvat röda, blonda & bruna flätor? Han ser konstig ut i ansiktet, hur mycket har han opererat sig? Varför har han förövrigt anammat hiphop-stilen?

Herregud. Mitt hjärta brister.

Photobucket

6 kommentarer:

Ea sa...

Jag gillade inte oranga människor när jag var liten heller så Axl gick bort redan då. Sorry! (Jag måste nog radera den här kommentaren om en stund annars åker jag på spö av redheads över hela världen)

Olle sa...

Hahaah...han är en underlig liten man den där Axl.. :)

Sv: Abramis Brama måste du undersöka! Om du kan lyssna med öppna ögon (?) på tung hårdrock med sång på svenska så är dom det bästa som går att hitta! Lite blyblues/stoner/rock'n'roll/Sabbath/progg-stil på musiken. Mycket bra liveband oxå för övrigt. :) Och en enarmad (eller enhandad iaf) sångare har dom . :)

Jocke H sa...

Hahahaaa!
Kunde inte hålla tillbaka skrattet när jag läst sista stycket angående Axl och 2000-talet.

Gudrun sa...

Ja gudars så han ser ut, kanske flätorna som sitter för hårt :o/ fast de räcker nog inte med det för att få så konstigt fejs...

Fia sa...

Det är faktiskt rätt tragiskt att se hur vissa förändras till det absoluta sämsta! Fan annat är det med dig och mig Hannapanna.. Vi blir bara snyggare för varje år!

therese m sa...

åååh ja han var het när det begav sej... jag skulle oxå vilja ha en mager bad boy med långt hår.....men vänta nu.... :) ( fan va sjukt ytlig ag lät nu!)