29 augusti 2009

Lördag i några bilder.

Jag bytte mysbyxorna mot rött läppstift & bandana & drog ut. Jag & lillan gjorde stan medan Baby var iväg & sågade nån träskiva till något husligt projekt.
Efter att vi ätit middag låg Baby & Junilicious & jäste medan de såg på travet. Det blev ingen vinst, men vem bryr sig när man har det sådär slappt & mysigt?
Detta är en brottsplats. Jag hade köpt 2 myrstackar på Stenmans att ha till kaffet, men efter lite prassel i köket kom lillan till vardagsrummet med en myrstack i sina kladdiga händer. "Titta, titta!" sa hon medan hon gnagde med sina 10 glesa tänder. Hon når då fan upp till allt nuförtiden!
Lillan posade för en bild & plutade flörtigt med sin underläpp. Håret är okammat & det är ett pussmärke hon har på bilden, ingen vira-blåtira.
På tal om läppar så sa tanten på 2:a hand häromdagen; "Men oh, hon har ju gjort illa läppen stackaren!" Va, har hon? säger jag medan jag tittar utan att kunna se något fel. "Ja, den är ju alldeles svullen!" Hmm, tänkte jag, vad säger man? Hon är född sådan. Hon har stora läppar, framförallt överläppen är modell sjukt pussvänlig. Folk betalar ju faktiskt för att få såna läppar juh, hört talas om silikon?! ;-) Kul var det, men det var svårt att förklara utan att låta som jag tagit illa upp, för det tog jag verkligen inte.
Här är ännu ett spår av den lille marodören. Detta vita fotavtryck hittades på listen mellan kök & matrum & man undrar just vad för kladd hon klampat runt i.
Nä, nu ska jag äntligen börja se Prison Break - 10 år efter alla andra, hurra!
Photobucket

1 kommentar:

Ea sa...

Prison Break är kul i... max 10 avsnitt sedan är man ju less på allt rännande hit och dit. Helt ärligt så fattar jag inte grejen och hypen.

Mamma är helt fascinerad och pratar fortfarande om Junis läppar :).