23 augusti 2009

Husrapport!

Jo, angående huset!

Det var ett hus på bergbacka som för det första låg lite fel, precis bredvid den mest trafikerade vägen typ. Det var en ratig tomt, men den var i söderläge & lagom stor så egentligen var den helt ok. Huset var ett tegelhus som var ett typiskt 50-talshus, dvs "trång" planlösning & ingen rymd & luft någonstans. Köket var långsmalt & litet & resten av huset var som sådär typiskt trångt som inte vi gillar. Ägaren hade dock inte flyttat än & det var så mycket prylar överallt att man inte såg så mycket om jag ska vara ärlig, när man öppnade garaget så rasade det ut grejer ungefär, så man fick uppskatta friskt hur det såg ut egentligen.

Det var väl egentligen ganska hemtrevligt (om man jämför med rucklet på Örtis), men alldeles för mycket jobb. Det hade varit ett expansionskärl som exploderat & därför hade de snickrat om hela hallen osv, men det var långtifrånklart så det hängde elkablar & grejer överallt & halvklara väggar. Ena toaletten var allt utslitet från pga denna skada, så där måste man göra om allt. Inget var renoverat alls, förutom att det var dränerat, det var till & med heltäckningsmatta.

Nej, alldeles för mycket jobb, helt fel planlösning & fel läge, men tomten var bra!

Photobucket

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aha, Ewa Larssons hus ni tittade på :) hon har en förmåga att sälja sina hus i sådant skick att nya ägare tvingas renovera massor.
Brukar ta flera år för henne att sälja sina hus just för att alla vet att hon gör så och att hon ofta tar överpriser.

Anonym sa...

Skickar några länkar på några hus jag hittat i villis, har ni redan kollat på dom så har ni och är det några nya och okända kanske ni gör ett fynd :)

http://www.blocket.se/vasterbotten/Semicentral_villa_i_Vilhelmina_22426232.htm?ca=2&w=3&last=1

http://www.blocket.se/vasterbotten/Villa_i_Vilhelmina_23146680.htm?ca=2&w=3

http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=437368

http://www.blocket.se/vasterbotten/Hus_Vilhelmina__Lovliden_190m2_22410684.htm