21 augusti 2009

Huskoll igen.

På en halvtimme så ska vi iväg & kolla på hus igen. Jag tror definitivt inte det är något för oss, men vi har lärt oss att man skall kolla på allt - ibland blir man så positivt överraskad att man hade ångrat sig om man bara dömt ut saker på förhand.

Men, som sagt - jag tror inte det är nåt för oss, det ligger på fel sida av Vilhelmina. Dock är det ju helt underbart kul att kolla runt!

Photobucket

Förövrigt håller jag på bli galen på denna unge som ska ha händer & tänder överallt! Nu har hon lyckats få tag i minneskortet & ÄN EN GÅNG bitit sönder det!!! Jag blir fan tokig! Vi kommer att ruinera oss på minneskortinköp!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men hon e ju så söt så de gör ju inget... =))

Kram Sarah

Olle sa...

Cooooool tröja!!!!! :D My favourites...
Visste du att det finns billigare och bättre tuggleksaker till barn än minneskort??? ;)

Ea sa...

Neeeej, jag tycker inte att ni passar in i Vilhelmina. Ni borde bo här, bredvid oss. Vi kan köpa ett parhus tillsammans och njuta av livet x2. Åååååååh, Hannapanna, du fattar nog inte hur mycket jag saknar dig.

anna sj sa...

Lät spännande, var huset intressant?! Annars kan du ju lämna över ;) Nä, vi ska oxå titta på Maries hus på måndag iaf. Men.. det känns dyrt!

Mariah sa...

Halloj!!
Hur gick det med huset?? Nyfiken?! Japp det är jag :)
Så söt lillpigan är, bedååårande!