14 augusti 2009

Från kyrkan, mest pussbilder dock.

(Nej, jag vet faktiskt inte varför det inte går att klicka upp bilderna större...irriterande. Nåväl, fler bilder finns på Facebook)
Jag ångrar att jag inte tog några riktigt snygga bilder på klänningen (framförallt snörningen & det bakifrån) eftersom jag ska skicka ner några kort till sömmerskan (som ville se resultatet), men jag får väl stassa på mig den någon kväll & fejkgifta mig lite :-)

Prällen & våran toastmaster Johan, detta är precis innan vi går in. Massa, massa, massa pussar måste man bjuda på...
Vem är inte glad när man fått sina drömmars man? Jag är då det!
Lillan var mamma & pappa-sjuk & ville komma upp & kramas när vi gått ut. Med på bilden är även "Apan", hennes trogne följeslagare.
Lillan & morfar i kyrkan.
Well, det var några bilder. Om ni missat att jag faktiskt hatar att vara på kort så säger jag detta än en gång. Jag gör mig verkligen inte på kort & får faktiskt leta febrilt för att åtminstone hitta några jag själv tycker känns helt ok. Det här med att posera är verkligen inte min grej, så det är därför det är stor brist på sådana kort. Hur fan kommer man överens med att bli fotograferad? Jag måste nog gå en kurs.

Fler kort kommer sen förhoppningsvis, lite kort från festen osv, jag är både jättesjuk & lat så allt tar sån himla tid just nu.

Photobucket