27 augusti 2009

Första jobbdagen på läääänge!

Idag ringde Micke & frågade om jag ville jobba imorgon!? Sjukt förvånande, vi jobbade ilag på Ammarnäs men det var ju 1½ år sedan & det företaget la ju ner.

Så, imorgon ska jag jobba min första dag sedan 1:a maj 2008, bara en halvdag men ändå. Jag hade ringt dem i ett helt annat ärende, men se på, nu fick jag jobba en halvdag istället.

Problemet är att vi inte har någon dagisplats än & Baby kunde inte ta ut föräldraledigt, men tack & lov har jag en underbar mormor (Junis gammelmormor) som alltid ställer upp utan gnäll - du är guld värd!

Photobucket

4 kommentarer:

Ea sa...

Vad ska du göra?

Emily sa...

Tack för din kommentar. Precis som du säger så har jag ju mist det som höll mig uppe i så många år och det kommer att bli svårt om inte omöjligt att hitta någon som kan ersätta. Men det känns bra att det finns folk som bryr sig och faktiskt förstår.

Vad roligt med jobb. Var ska du jobba?

Fia sa...

Vad blir det för jobb??

Hanna sa...

Jag var på fiskslakteriet!