03 augusti 2009

Efterlysning.

Angående förra inlägget så är jag totalt i spillror.

Det var en person som erbjöd sig att filma hela vigseln då det för oss var mycket viktigt för oss att ha kvar det som minne. Själv var jag så otroligt nervös i kyrkan att jag nästan hyperventilerade & därför minns jag själv i stort sett ingenting. Därför såg jag fram något otroligt till att få se filmen & framförallt så att jag sedan kunde visa vårt bröllop för våra barn.

Av nån för oss helt oförklarlig anledning så har denne inte filmat det han lovat. Istället för att som lovat filma våran vigsel på våran stora dag, så är det enbart filmat när solisten sjunger (dvs hans tjej/min svägerska) - vi är inte ens med! Jag är helt förkrossad & vi är så otroligt besvikna. Jag gråter bara jag tänker på det & det sticker riktigt hårt i hjärtat. Det värsta av allt var dessutom att vi hade en egen filmkamera med, men då vi redan var lovade sedan länge att han skulle filma med sin nya nyinköpta så behövde vi ju inte leja några fler. My ass så fel man kan ha.

Därav så efterlyser jag ifall någon endaste själ har ett endaste litet filmklipp från våran vigsel. Minsta lilla där VI är med skulle betyda guld för oss!!!

Photobucket
7 kommentarer:

Olle sa...

Snacka om egomänniska som gör så... :(
Hoppas ni får tag i nån filmsnutt!!

Hanna sa...

Ja, jag vet inte vad man skall säga. Missförstånd låter för enkelt att säga då vi redan tyckt att allt var klart & bestämt.

Det är bara så tråkigt & beklagligt allting så jag vet inte vad, men jag hoppas verkligen att vi får någon form av förklaring på varför det blev såhär. Oavsett vad det dock beror på så går det aldrig att göra om & hur förtvivlad jag är går inte med ord att förklara.

Det är verkligen ingen egomänniska heller, men hur det blev såhär är för oss obegripligt. Jag vill bara gråta :(

Bella sa...

Filmade med våran pocketkamera när ni kommer in i kyrkan, när ni säger era löften (fick dock inte med hela början där), när ni går ut ur kyrkan samt när ni får riset på er utanför.

Skickar det mer än gärna till er om ni vill ha. Dock är ju kvallan och upplösningen inte den bästa, men det syns iaf.

idamari sa...

Usch vad tråkigt. Jag förstår verkligen att ni är ledsna och besvikna. Det är ju verkligen någonting man vill ha, bilder säger mycket, men en film mer. Speciellt om man vilken jag inte tror du är ensam om, minns så mycket själv då nervositeten är stor.

Hanna sa...

UNDERBARA BELLA!!! Skit i kvallan, jag blev genast på ett åtminstone lite bättre humör - vi tar allt du har!!! :) :) :)

Det roliga var att jag tänkte skriva att "speciellt ingångsmarschen, löftena & utgångsmarschen hade varit kul att ha"

FAN, du är GULD!!! Gud vad du gör mig glad, du förstår inte!

johanna@hogdahl.de är adressen (jag blir fan gråtmild av glädje, allt är verkligen bättre än inget!)

Annelie sa...

Satan vilken tur!!
Jag blir så glad för din skull :)

Bella sa...

Skickar via msn, så bara gå online så får du det nerpackat. (420MB)