03 augusti 2009

Droppen som fick bägaren att rinna över.

Jag är så otroligt besviken just nu att jag inte vet hur, om & när jag kommer att komma över det-förmodligen aldrig. Det har varit total ovilja att hjälpa från dag 1, men det här var det som slutligen fick mig att bryta ihop. Det dröjer innan vi återvänder till piteå, det är ett som är säkert.

6 kommentarer:

Ea sa...

Ja, jag kan fortfarande inte fatta det. Helt jävla otroligt!

Efter att vi hade lagt på så satt jag här med min lunchsoppa och började gråta jag också.

Hoppas att du hittar någon som gjorde det andra sket i.

Åh, jag blir så jävla arg.

Bella sa...

Men vad har hänt???? :(

Emily sa...

Hörde av Fia vad som hade hänt. Förstår att du är både arg, förbannad, ledsen och besviken. Det var dåig stil. Hoppas du kan njuta av alla fina bilder iallafall. Kram

JessicaW sa...

Tack för ett jätte roligt bröllop. Otroligt god mat, var maten från Bryggargatan?

Det där lät inget roligt, men när ni kommer till Piteå nästa gång kan ni väl komma & hälsa på oss så Juni & Elis får träffas. Tog en del bilder på bröllopet, om ni vill kan jag bränna ut de på en skiva åt er.

//Jessica

Hanna sa...

Jessica; Ja, jag hoppas ni hade lika roligt som oss, vi hade grymt roligt! :)

Maten var från TommysCatering, men pga min sjuka stressnivå, hypernervositet & dessutom avsmalnade korsett så fick jag bara i mig en halv räkkrustad - hoppas dock det smakade :)

Vi försökte verkligen komma förbi & träffa er, men det fanns ingen tid över en endaste dag tyvärr & det grämde oss otroligt. Nästa gång tar vi igen det, Juni vill träffa Elis också :)

Ha det så underbart & hälsa hela familjen.

Hanna sa...

...& ja, vi tar gärna en skiva med dina kort, jag såg ju att du dessutom var en såndär som gillade att fotografera (av kameran att döma!) :)