14 augusti 2009

Brudklänningen.

För er som undrar. Jag hittade "min" klänning på Fairygothmother & insåg direkt att det var en sådan jag ville ha. En enkel tight sjöjungfrukjol med lite släp & en vanlig hårdsnörd overbust-korsett. Klassiskt snygg, men rockig, enkel & lite "stygg" precis som jag är.
Bilderna ovanför är de jag utgått ifrån när jag skaffat min inspiration. "Klänningen" måttsyddes hos Viola Lahger & jag är så sjukt nöjd så ni förstår inte. De är så proffsiga där & förstod precis vad jag ville ha & de gjorde den helt perfekt i mina ögon. Det är inte så fasligt dyrt heller om man tror det, en måttsydd klänning inklusive tyginköp gick på 6000 & det tycker jag är billigt om man jämför med färdigköpta som ändå måste sys in för att passa bra.
Sjukt nöjd blev jag, tror jag måste gifta mig igen - jag bara älskar den! :)

Photobucket

Inga kommentarer: