20 augusti 2009

Bloggnytt.

Jag måste fixa en ny banner & en ny bloggdesign också eftersom jag aldrig gillat denna tillfälliga. Dock är jag ingen master på sånt & saknar alla bildprogram som kan tänkas finnas, men när orken kommer skall jag försöka ordna det.

Sen kan man ju undra över min framförhållning också. Skaffade min domän http://www.johannagronlund.com/ i våras, men nog fan visste jag att jag skulle bli en Högdahl då. Lite störande faktiskt, måste kolla om det går att ändra på något sätt.

...sen har jag legat på latsidan med att kommentera & jag ska skärpa mig! Det är roligt med kommentarer & jag läser jättemånga bloggar, men i denna stressiga sommar har jag bara skyndat mig igenom dem utan att lämna några spår - jag ska skärpa mig där & hoppas att ni gör desamma.

Photobucket

3 kommentarer:

Ea sa...

Sorry, kan inte hjälpa dig med den delen. Din blogg är alldeles för snygg och underbar för att jag skulle kunna involvera mig i dess design.

Olle sa...

Ladda ner Gimp....ett gratisprogram som påminner om Photoshop fast i en väldigt "light" version. :) Funkar helt ok om man vill greja lite med bilder men inte vill betala massor...

Välkommen tebax till kommenterandet oxå! :)

Susanne sa...

Titta in hos mig om du vill ha inspiration:

http://snyggastdesign.blogg.se/

♥ Susanne