03 augusti 2009

Bildbrist.

Btw; Anledningen till att jag inte uppdaterat några bröllopsbilder är enbart pga att eftersom vi själva var huvudpersoner så tog vi inga egna :-)

Dock vet jag att många som läser min blogg även läser många av mina vänners bloggar, så där har ni säkert fått några smakprov. Så fort jag får bilder osv skickat till mig så lägger jag ut. Skall även bjuda på filmad bröllopsvals ifall Sarah skickar över den! :)

Håll till godo. Nu sitter vi iaf & tittar på Babys svensexa-film & myser. Det tar förmodligen några dagar att landa från all stress som varit den sista veckan. Mer info osv kommer alltså senare när orken återkommit till Högdahls residens.

Over & Out!

Photobucket


5 kommentarer:

A-L sa...

Hade tagit med mig kabeln till kameran, så att jag skulle kunna föra över bilderna till datorn ni hade på festen. Men glömde den i husvagnen =( så ja ha tänkt att bränna alla bilder på skiva om de går bra?? Tog nästan 200 bilder tror ja...fast då e de många som inte blev så bra....men men. Massor med kramar!

Hanna sa...

Hej AL - vi tackar & tar emot allt vi får :)

Har tyvärr inte kunnat svara på dina fina sms eftersom jag har slut på pengar, men det är vi som ska tacka att ni ville komma - det betydde jättemycket för mig! Maxan är ju världens coolaste kille & det var definitivt inga problem för oss alls förstår du väl, jag hoppas bara att han överlevde trots allt sorl & strunt. Det var en ära att få ha er där!

Emily sa...

Jag ska skicka våra bilder så fort jag får tid. Hoppas ni får ta det lugnt och ha det mysigt nu och så hoppas jag verkligen att vi kan ses lite till veckan då jag är ledig.

Tjarney sa...

Tack för en superkul fest hade riktigt kul hela kvällen och maten var riktigt god jag åt så mycket att jag mådde illa hela söndagen :)

Hannah sa...

hallojs...Hur känns det att vara FRU Högdahl nu då? Ni var ju bara snyggast..Korte Erika har lagt ut ser ju ut att komma från en film. :) Hoppas ni hade en trevlig kväll!! eller man kan väl inte ha det trevligare efter man nyss gift sig kan jag tänka mig.:P


/H