30 augusti 2009

Barndomsnostalgi.

Kajjan inspirerade mig för ett tag sedan - här kommer liten Hanna! Fotona är avfotade av min mobilkamera, så kvallan är väl sådär.


Om det råder några tveksamheter om min hårfärg så får ni bevis nu - jag är en äkta lintott! :) Sen att den gråa utväxten måste korrigeras då & då på vuxna dar, ja, det är en annan sak.


Jag fick min första cross när jag var 4-5 år tror jag? Detta lade iaf grunden till ett stort intresse som höll i sig i några år. Skulle gärna köra idag också, men jag tror att jag blivit alldeles för feg nu. Den dagen Juni får för sig att hon vill ha en cross så är jag den första att säga: "Givetvis ska du få det!" Med på bilden är Ronja, en hund som jag avgudade & hon avgudade även mig - på gott & ont tyvärr.


Ingen aning om ålder, men kanske 8-9 år? Längst ner i vänstra hörnet ser ni Ronjas nos. På bilden bär jag, förutom den enorma trendiga 80-tals spretluggen, en av mina favvotröjor. Minns att jag älskade den där tröjan, den var ju så fin! ;-)


Här är jag på en finlandsbåt tror jag, kan jag vara 4-5 år? Ingen aning. Dockan är iaf Simon, det var min absolut bästa vän & en följeslagare som hängde med i många år. Jag åkte ingenstans utan min Simon. Undrar vars han är idag? Lillan skulle fått en Simon!


Hela familjen samlad. Pappa, mors & jag. Även här bär jag en av mina favvotröjor (jag tycker än idag att den är så jäkla snygg!) & i handen har jag en såndär Bamse-sparbössa jag bloggade om för ett tag sedan. Man ser ju att det är tidigt 80-tal om man säger så, pappa bär en stickad Mickey Mouse tröja & musche & morsan har typiska 80-talsglajjer. Underbart! I bakgrunden hänger en såndär kristen julkalender som jag tror man stoppade ner mynt i? Jag minns dem jätteväl iaf.

Skolavslutning i 1:an, eller 2:an, jag tror 2:an. Givetvis bar jag en lilarandig volangkjol (vem ägde inte en volangkjol liksom?!) & detta matchade jag snyggt med krusat hår. Hängslena var en udda grej, men jag har ju alltid haft en fling för lite udda inslag så jag hade nog en tanke med det hela.
Vi är på semester nånstans. Även här lyser 80-talet eftersom både jag & min kära far har Mickey Mouse-tischor, vilken fashion! Vad är grejen med Musse Pigg & 80-tal egentligen?

Det här var kul! Jag ska lägga upp fler bilder framöver.

Photobucket

6 kommentarer:

Evelina sa...

Harreligen va Juni är lik dig på det första kortet! :)

Emily sa...

Dammit! På den bilden med den rosa tröjan är du och Juni sjukt lika! Man ser var hon fått sin look ifrån, även om jag tycker att hon är rätt lik Stefan också.

kajjan sa...

hahaha, underbart! Söta lillJohanna! =)

kajjan sa...

visst kommer ni på tors?

UNIQUE REBEL sa...

TACK! Va KUL att höra! Jag satt precis och kollade bloggen och tänkte nä nu får jag skärpa mig och lägga upp nåt när jag fick din kommentar! :D Det kommer snart!

Va übersöt du var (och är fortf. såklart) när du var kiddo! Snygg 80-talsfrilla och outfit! Du ser ut att ha en cool familj och barndom. Blir inspirerad jag med att lägga upp lite kiddo-bilder. =)
Ha det fint, kram!

margit sa...

Tittat lite runt på bilder från bröloppet. vackert! Var i Norrland kommer/bor du? Jag är från Vännäs men bor i eskilstuna...