02 juli 2009

White Trash Beautiful.

Ja, vars ska jag börja? Nervsammanbrott är nära. Idag ägnade jag över 1½ timme i sträck åt att leta saker - ENBART LETA SAKER!

Jag skulle börja med att borsta håret, men borsten har tydligen lillan stoppat undan nånstans. Jag letar & letar & finner till slut istället kameran (som varit borta länge) längst ner i tvättkorgen. Jag blir glad & fortsätter leta & helt plötsligt finner jag Groupieboken (som varit borta länge) längst in under vår jättebreda soffa. Fortfarande ingen borste, så jag fortsätter leta eftersom jag är på väg ut & inte vill se ut som ett vrak - SE BILD...

Under tiden jag letar borsten så hinner lillan förlägga mina nycklar & min plånbok, samt att jag precis hinner stoppa henne från att lägga mobilen i Ozzmans vattenskål. Tiden rusar iväg, jag skyndar mig på med räddande hårsnodd runt mitt tokrisiga hår & ska dra iväg, men vad händer? Jo, givetvis är ena skon borta, ENA skon av ALLA tänkbara par alltså!!!

SAMMANBROTT, SAMMANBROTT!!! Vad är det med ungarna nuförtiden?

Ja, jag fick alltså se ut som ett vrak + vara 1½ timme sen ut. Sen måste jag undra vad som hänt i min garderob? Innan Juni kom till världen så kunde jag ha alla klänningar, men efter Junis födsel så har helt plötsligt alla klänningar/kjolar tappat minst en decimeter i tyg därbak...hur är det möljigt? Har jag fått en bautaröv? Har min överkropp plötsligt vuxit iväg? Har vi världens största pälsänger i garderoben?

Mycket underligt. Not really the hottest mom in town liksom.

Photobucket

4 kommentarer:

Fia sa...

You´re always hot!

Emily sa...

Du har detsnyggaste håret jag vet. Jag är så avis att jag dör.
Jag har också upptäkt det där med klänningar och kjolar. Vad fan är grejen? Numera börjar jag undra om jag alltd såg ut som en hora tidigare eller om alla kjolar bara krympt på längden?

Olle sa...

Hahaha...jag tror det är du själv som gömmer grejerna och skyller på stackars lillan.. :D

För övrigt tycker jag inte alls det var nåt fel på trailer trash-looken.. ;)

Hanna sa...

Tack! :)

Olle, du har ju nästan rätt. Jag är så sjukt slarvig så jag vet inte vad, Baby håller på att bli tokig på mig...jag har nog svårt att hålla reda på mig själv, så att hålla reda på en till odåga är i princip omöjligt.

Lite var dock hennes fel...men förmodligen inte allt ;)