20 juli 2009

Wedding-update.


Endast 12 dagar kvar!!!
...& vi har hur mycket som helst att göra tror jag.

Jag kan då checka av gifts på listan, men än är mycket kvar. Vi är inga planeringsmänniskor & att planera något som dessutom ligger 35 mil bort är ännu svårare. Vi har ingen aning om vad lokalen har att erbjuda & hur vi ska duka. Vi vet inte vad det finns för praktiska förnödigheter där & vi vet inte vad vi måste fixa själva. Jobbigt läge! Jag drömmer mardrömmar om bröllop varje natt & är nog mer stressad än vad jag tror själv.
Dessutom så kunde plötsligt inte en av våra huvudansvariga, Marlene, komma, så nu måste vi försöka göra en supersnabb lösning på vem som ska styra upp underhållningen på 12 dagar - sa jag att det var stressigt?! Detta är väl dock bara början på fler saker som inte kommer att gå som planerat, men det är väldigt jobbigt när uppstyrda grejer skiter sig & man måste börja om när man har inte ens har tid med det man redan påbörjat. Hand upp vem som åtar sig att styra upp kvällen underhållningsmässigt på 12 dagar? Trodde väl det.

När jag ska få tid att åka till Umeå för att bestämma frisyr & smink är ett mysterium, men jag jobbar hårt på det. Planen är att åka till Piteå redan i helgen, men det känns riktigt jobbigt att lämna hemmet när man är som mest stressad, samtidigt är det ju kanske på plats vi måste vara för att kunna fixa mer.

Nåja, kläder & hindersprövning har vi ju iaf & då kan vi åtminstone viga oss, vi får tänka så! :)

Photobucket

1 kommentar:

Ea sa...

Det oooordnar sig! Jag lovar att vara vaken dygnet runt från fredagen till söndagmorgon för att få allt att klaffa! :)